Tuesday, January 12, 2010

Carta Air Pasang Surut Sampai 2050

Pagi ni saya geledah segenap pelusuk ruang di alam maya ni untuk mencari Jadual Air Pasang Surut 2010.. Cari pakai yahoo search, di scribd, di forum pancing.. Akhirnya saya terjumpa di satu laman forum pancing yang membincangkan carta pasang surut. Ada software tuk Carta Air Pasang Surut sampai 2050 tuk seluruh dunia.. Macam tak percaya, saya try download dan cuba.. Macam best software ni.. Senang mo guna.. Harap-harap boleh pakailah datanya ni..

Dan, pastu saya terfikir, bagus juga kalau dapat kongsikan dengan semua kaki pancing yang belum ada software ni.. Kalau berminat, bagitaulah..

20 comments:

  1. saya berminat tentang carta air pasang surut itu....macamana ya??..

    ini e-mail saya : sirip74@gmail.com

    ReplyDelete
  2. nk tau gak.

    email saya:

    smoking.killer88@gmail.com

    ReplyDelete
  3. salam saya pun nk jugak kalau boleh cepat ek coz saya nk g mancing dalam msa terdekat nie pueh dh cr 2011 punya x jumpa thx ek...mamat1358@yahoo.com

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum.
    boleh email kan saya jadual air pasang surut ni??
    untuk abah saya..
    terima kasih..

    email:: nurisya_starfly@ymail.com

    ReplyDelete
  5. aslmkum bro..bole emel kan saya jga jadual air pasang surut tu..
    tanx bro...

    email: jijaychris@gmail.com

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum.
    boleh email kan saya jadual air pasang surut ni??

    terima kasih..

    email:: b_jala@hotmail.com

    ReplyDelete
  7. email saya fidodido_bungatanjung@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  9. salam. boleh emailkan laman web jadual air pasang surut ni? terima kasih imanamirul34@ymail.com

    ReplyDelete
  10. bole email tak jadual air pasang surut
    nazanieyk1107@gmail.com

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. Boleh emailkan kepada kami di mie7319@yahoo.com atau helmyshamsuddin@gmail.com

    ReplyDelete
  13. Boleh emailkan kepada Sy d dyanna.gt@gmail.com?

    ReplyDelete
  14. Boleh mail pada saya..
    snkliq07@gmail.com

    ReplyDelete